Vi tog fornylig en tørn i vores roderum og i den forbindelse stødte jeg på vores gamle 100 mb IOmega Zip drev. Det var godt støvet og led delvist af Click of death, men det lykkedes mig at trækket nogle gamle backup data ud af disketterne inden drevet bliver pensioneret på lossepladsen.

Blandt dataene var der mine gamle hjemmesider fra omkring årtusindskiftet og frem. Den lille pudsighed ledte mig til at opstøve alle mine gamle hjemmesider – det er dog ikke lykkedes men jeg har fundet en hel del.

Den første jeg har fundet er fra omkring august 1999 og på det tidspunkt lå det på domænet wintherweb.dk. Siden er grøn, meget grøn – måske havde jeg tankerne på super green fra The Fifth Element eller også havde jeg bare ingen æstetisk sans på det tidspunkt.

Der er ikke så meget sammenhæng i indholdet, men det lyder til jeg gik en hel del op i at samle på CD-covere, South Park og påskeæg i software på det tidspunkt.

Det hele er naturligvis lavet i Microsoft FrontPage og gør flittig brug af Server Extensions til blandt andet gæstebogen. På det tidspunkt vidste jeg ikke meget om ASP. Jeg er heldigvis blevet klogere 🙂