danish-live-tv-iconSom jeg tidligere har skrevet om så har især Raspberry Pi, Apple TV og sikkert en række andre enheder problemer med flere af DR’s streams. Heldigvis ser det ud til at DR er begyndt at stramme op og overholde de gængse videoformater.
Ole Kjartansson har i hvert fald opdaget at den stream DR bruger til DR1 kan afspilles uden problemer på Rasberry Pi’en og FlemmingG bekæfter den også virker på ATV2. De andre DR kanaler virker dog stadig ikke.
Jeg holder øje med udviklingen, men indtil videre bibeholder jeg den gamle DR1 stream i addon’en. Hvis du vil prøve lykken med den nye stream så kan du hente en DR1.strm fil her (højre-klik og vælg gem som…) som kan afspilles af XBMC. Alternativt så læs Ole’s kommentar på ovenstående link for den fuld URL og stream’en i andre kvaliteter.