twenty-first century code monkey

YouSee web-tv og VideoVideo 3.0.0

yousee-webtv-icon videovideo-iconDe to addons er netop blevet opdateret til version 3.0.0 til XBMC Frodo. (YouSee er desuden opdateret til version 2.0.3 til XBMC Eden).

I begge tilfælde er der tale om mindre opdateringer med diverse fejlrettelser. Den tidligere version af VideoVideo HD virkede fx overhovedet ikke på Frodo og i YouSee web-tv er den irriterende fejlbesked med “Du er ikke på en YouSee internetforbindelse” rettet. Der er stadig intet nyt i forhold til at integrere med YouSee Cinema. Jeg har ganske enkelt ikke haft tid til at se på det endnu.

5 Kommentarer

 1. sblar

  Er der nogen der med held og godt resultat kan se Yousee web tv? Jeg har lige prøvet hos en kammerat, da jeg ikke selv har yousee bredbånd, og resultatet var mildest talt elendigt, udvaskning, pixelering o.s.v.
  Jeg trykkede “o” for at se info om stream, og dette er hvad der kom frem:

  D(Audio: aac, 44100Hz,stereo,s16)P(aq:99%,Kb/s:1374,92)
  D(Video:h264(Constrained Baseline),yuv420p,512*288[SAR 1:1 DAR 16:9}) P(fr:25000,vq:29%,dc:omx-h264,Mb/ss:0.14)
  C(ad:0.000,a/v:-4.505,edl:-,dcpu:4% acpu:18% vcpu:0% cache:0 B 93% omx vb: 0 ad: 1.950)
  W(fps:9.06 CPU0:37.7%)

  Jeg har for det meste ingen idé om ovennævnte, med det forekommer mig at være temmelig ringe.
  Er det hvad man kan forvente fra YouSee?

  Jeg kører RaspberryPi med openELEC og Frodo.

  På en PC via en browser, var der ingen problemer.

 2. Christian H

  Jeg kan se web tv, virkede på appletv i eden. Men hdhomerun er jo så meget bedre løsning… Så nu vil jeg høre mulighed for addon til yousee musik, er man så heldig at dette kunne blive realitet?

 3. Tommy

  Hej Christian,
  Det er min intention at kigge på YouSee Play/Musik i fremtiden, men jeg har dårlig tid til at kaste mig ud i en ny, større addon lige på nuværende tidspunkt.
  Mvh.
  Tommy

 4. sblar

  Nogen idé om hvorfor jeg oplever så ringe kvalitet på YouSee web TV, er det mig der gør noget forkert?

 5. Tommy

  Kvaliteten er bare generelt ringe i web-tv addon’en. Det er desværre kvalitet af de streams jeg har adgang til i API’en. Hvis du har prøvet YouSee’s android app, så har den samme problemer med pixelering ved hurtige bevægelser og scene skift.
  Mvh.
  Tommy

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑