twenty-first century code monkey

DR.dk Podcast 3.0.0

drvideopodcastDR lancerede for noget tid siden et helt nyt website til deres podcasts, hvor både video- og lydpodcasts er tilgængelige. Denne opdatering ødelagde dog min addon fuldstændigt men med en hurtigt indsats fra Kenneth Jacobsen kom addon’en på benene igen.

Jeg har nu selv haft tid til at se på DR’s nye website og det er blevet til en større opdatering af addon’en. Nu indeholder den både TV og Radio podcasts, dvs. addon’en dukker op både under Video og Musik i XBMC. Det er også blevet muligt at liste podcasts efter kanal og bogstav samt at søge efter podcasts.

Addon’en virker dog pt. kun til XBMC Frodo. Jeg overvejer lidt om jeg skal opdatere den til XBMC Eden også, men det er måske efterhånden begrænset hvor mange der bruger Eden længere?

DR.dk Podcast 3.0.0 kan hentes via mit beta repository og jeg indsender det også snart til XBMC’s officielle repository.

Update: DR.dk Podcast kan nu installeres direkte fra XBMC.

2 Kommentarer

 1. René V

  Hvilken version af DR Podcast kan bruges på Eden, og hvor kan jeg finde den? Jeg har pt 2.0.0.

 2. Anders

  Hej Tommy.
  Jeg har installeret DR.dk Podcast på min ATV2 med Kodi Helix 14.2, men får fejlmeldingen ” No json could be decoded”. KAn du hjælpe her?

  Mvh.
  Anders

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑